Leonard Relea

luni

26

decembrie 2016

0

COMENTARII

Părerea cititorilor contează întotdeauna – sondaj

Scris de , Postat în Actualitate, Exclusiv

sondaj
Luni, 26 decembrie 2016

Un moment al bilanțului. Obișnuiesc să fac o rememorare a evenimentelor care mi-au marcat ultimul an de viață și de fiecare dată rezultatul este cu plus. Nu cu mult (sur)plus, dar cu plus. Nu un plus material, cât un plus al împlinirilor, al trăirilor, al momentelor speciale, un plus cu oameni minunați care devin parte din viața mea.

Vreau să fac un bilanț și al activitații mele de pe acest blog, unde v-am dat întâlnire în fiecare zi de luni a săptămânii. Un bilanț, după 20 de luni, 86 de texte, 51 de comentarii, 90 de spam-uri, două texte cu peste 2000 de cititori, alte 4 texte având înte 1000 și 1900 de cititori, două texte citate ca referințe pe Wikipedia, texte despre filme, despre cărți, despre prieteni, despre gânduri, despre iubiri, despre emoții, despre rătăciri, despre supărări. Indiferent care a fost motivul sau subiectul, toate textele au un punct comun: au fost scrise cu sinceritate. Uneori poate cu o sinceritate riscantă. Nu regret nimic din ceea ce am scris.

E momentul să vă mulțumesc dumneavoastră, cititorilor mei, pentru răbdare, pentru interesul arătat, pentru că sunteți martori ai gândurilor mele. După cum spuneam cu ceva timp în urmă, sunt un depozitar de cuvinte și emoții, iar dumneavoastră, cititorii, apăsați pe butoanele potrivite și mă ajutați să scot la lumină ceea ce zidesc pe acest blog.

E vremea bilanțului, după cum spuneam, și am rugămintea de a răspunde la sondajul de mai jos. Am ales câteva texte care mi s-au părut mai reprezentative. Puteți vota pentru mai multe variante. Puteți vota o dată pe zi. Votul începe automat astăzi, 26 decembrie 2016, la ora 12,30, și se încheie automat pe 15 ianuarie 2017, la ora 23,30. Dacă aveți alte opțiuni, puteți completa sondajul bifând ”Other” și scriind titlul care v-a plăcut.

Rezultatele le voi prezenta într-o postare din luna ianuarie.

Un gând și o zi de decembrie

Moartea nu are pagină de facebook

Doar dragostea și ura ne fac egali

Castanii adolescenței noastre

Lazăr Șăineanu, evreul care a ”zidit” dicționarul limbii române

Femei pe care le-am iubit

Brândușe – 11 fire într-o bucată de suflet

Care dintre textele mele din 2016 v-a placut?

Lazăr Șăineanu, evreul care a ”zidit” dicționarul limbii române
Castanii adolescenței noastre
Moartea nu are pagină de facebook
Femei pe care le-am iubit
Un gând și o zi de decembrie
Brândușe – 11 fire într-o bucată de suflet
Doar dragostea și ura ne fac egali
Other
Please Specify:

Vă mulțumesc pentru că mă citiți!

Sursă foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *