Leonard Relea

luni

4

decembrie 2017

0

COMENTARII

Spare Parts – visele se construiesc în echipă

Scris de , Postat în Film

echipă Spare Parts, film

Spare Parts (2015) – un film care nu a luat nici un premiu pentru că, după cum am mai spus-o pe acest blog, este despre educație, despre un vis și o echipă. Un film după o întâmplare reală, care are un mesaj clar: munca în echipă și încrederea valorează mai mult decât bugetul unui proiect. Iar o echipă bună nu înseamnă olimpici, neapărat, ci oameni potriviți la locul potrivit.
Patru tineri hispanici, emigranți, de la un Liceu din California, se decid să participe la un concurs de robotică. Nu sunt olimpici, nu sunt elevi de nota 10, ba chiar unii sunt din categoria “elevilor problemă”, dar fiecare, cu abilitățile sale, reușește să ocupe în echipă locul potrivit. Culmea, sunt coordonați de un profesor suplinitor (George Lopez), care era decis să nu stea mai mult de un semestru în acea școală.
Cu aproape 800 de dolari și multă imaginație, cei patru reușesc să creeze un robot care să facă față problelor din concurs. Ba mai mult, se înscriu la secțiunea destinată echipelor universitare. Este singura echipă de liceeni care înfruntă echipe ale universităților, în condițiile în care ceilalți alocaseră între 10.000 și 18.000 de dolari pentru proiectele lor.

Vor reuși sau nu să câștige? Răspunsul îl aflați doar la finalul filmului.

Cele mai cunoscute nume din film sunt: Jamie Lee Curtis și Marisa Tomei. Regizorul este Sean Mcnamara.

Notă IMDB pentru Spare Parts (2015): 7,2

Citește și Unii aleargă: un film și o carte, un film tot despre o poveste reală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *