„Iubesc filmul românesc”, o campanie marca SFR TIMPUL

Corina Gologoț Publicat la: 01-04-2015

„Iubesc filmul românesc” este o campanie marca Serile Filmului Românesc TIMPUL și vine în sprijinul promovării producțiilor cinematografice românești din toate timpurile. Campania începe în mediul online, iar apoi se va muta în offline, în tot Iașul, cu scopul de a-i informa pe iubitorii de film despre apropierea festivalului SFR TIMPUL, care va avea loc între 6 și 10 mai. Scopul campaniei este acela de a face publicul și iubitorii de film să se asocieze cu filmele românești preferate și de a le promova.

Festivalul Serile Filmului Românesc TIMPUL este un eveniment inițiat și organizat de Asociația Studenților Jurnaliști Iași și Asociația Revistei TIMPUL și produs de Adenium.

Ediția din 2015 îi este dedicată actorului George Mihăiță și îi are ca susținători pe actorul Adrian Păduraru și criticul de film Irina Margareta Nistor.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe


Ruinele, ieri și azi

Doris Mironescu, Un secol al memoriei. Literatură și conștiință comunitară în epoca romantică, Iași, Editura Universității „Al. I. Cuza”, 2016

 

Cartea lui Doris Mironescu are la origini niște întrebări aparent simple: în jurul cărui trecut ne construim un fel aparte de a fi alături de ceilalți?; altfel formulat, cum păstrăm amintirea unor însușiri comune?; și cum salvăm acea memorie împărtășită cu cei de lângă noi și pe care o echivalăm, de obicei, cu ideea de identitate? Autorul găsește răspunsul în gândirea lui Jan Assmann, teoretician preocupat de mecanismele ce asigură reînnoirea și stabilizarea acelor sensuri pe care noi

> Citește integral