O nouă dezbatere din seria „Avem nevoie de cultură” la Institutul Cultural Român

Redacția Publicat la: 07-10-2015

Prof. univ. dr. Daniel Șandru, directorul revistei de cultură contemporană TIMPUL va participa joi, 8 octombrie 2015, începând cu ora 17:00, la a doua întâlnire din seria de dezbateri „Avem nevoie de cultură”, organizate de Institutul Cultural Român.

Cultura care ne unește, culturile care ne diferențiază. Cultura care se cuvine susținută și creativitatea care evoluează imprevizibil și în afara cadrelor formale. Patrimoniu cultural și prezent polifonic. Nevoia de cultură și așteptările instituționale ale actorilor culturali. Pornind de la aceste dualități, participanți la dezbaterile din seria lansată de Institutul Cultural Român răspund, prin dialog, unei duble interogații: ce poate face cultura pentru fiecare dintre noi și ce putem face noi, ca societate, pentru cultură. Invitații, personalități active în domenii diverse, acoperă un spectru larg, corespunzând unei înțelegeri cuprinzătoare a fenomenului cultural.

A doua dezbatere din seria „Avem nevoie de cultură” va avea loc joi, 8 octombrie 2015, la sediu Institutului Cultural Român din București.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe