CONFERINȚĂ DE PRESĂ privind lansarea Campaniei de interes public național „Oamenii Timpului”, Ediția a III-a, 2016

Comunicat de presă Publicat la: 11-03-2016

Luni, 14 martie 2016, ora 12:00, în Sala Berindei a Palatului Culturii din Iași, va avea loc conferința de presă de lansare a Campaniei de interes public național Oamenii Timpului, ediția a III-a, 2016. La eveniment vor participa atât organizatorii, cât și principalii parteneri ai Campaniei. În următoarea perioadă vor urma conferințe de presă și în alte județe ale țării, precum și în Chișinău și Cernăuți. Cu acest prilej, vom anunța și evenimentele prin care aniversăm, pe data de 15 martie, împlinirea a 140 de ani de la apariția ziarului TIMPUL.

 

Asociația revistei TIMPUL are deosebita onoare de a vă invita la Conferința de Presă prilejuită de aniversarea a 140 de ani de la apariția primului număr din TIMPUL și de începerea Campaniei de interes public național „Oamenii Timpului”, ediția a III-a, 2016.

 

Vor fi prezenți:

Actorul Adrian Păduraru, în calitate de ambasador cultural al Campaniei „Oamenii Timpului”, prof.univ.dr. Daniel Șandru, director al revistei TIMPUL, Adriana Nazarciuc, președinte al Asociației Revistei TIMPUL, conf.univ.dr. George Bondor, redactor-șef al Revistei TIMPUL, prof. Florin Iancu, manager proiect „Oamenii Timpului”, dl Mihai Chirica, Primăria Iași (în calitate de partener al Campaniei „Oamenii Timpului”), Consiliul Județean Iași, prin reprezentant (în calitate de partener al Campaniei „Oamenii Timpului”), dl Marius Bodea, director al Aeroportului Iași (partener în proiectul „TIMPUL.140”), Lăcrămioara Stratulat, prof.univ.dr. Doru Tompea, rector al Universității „Petre Andrei” din Iași (partener academic al Campaniei „Oamenii Timpului”).

Este un prilej pentru a menționa că prezența dumneavoastră a contat întotdeauna în toate proiectele noastre, fapt pentru care vă mulțumim.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe