A apărut noul număr al Revistei TIMPUL!

Redacția revistei TIMPUL este bucuroasă să vă anunțe apariția celui de-al patrulea număr al revistei! Ediția prezentă aduce în prim-plan un interviu inedit cu poeta Angela Marinescu-Marcovici, cronici literare dedicate atât volumelor de poezie ale autoarei pusă sub focul întrebărilor, cât și unor romane ori colecții de proze scurte apărute recent, eseuri pe teme de educație, filosofie și chiar și fragmente din cărți ce abia stau să apară! Totul este acompaniat de ilustrațiile din Bestiarul politic conceput de artistul plastic, Valeriu Mladin.

Lansarea noului număr o vom face de data aceasta invitându-ne să fiți parte la bucuria noastră vineri, 9 iulie, de la ora 19:00, în The Trumpets unde pe lângă noul număr apărut, vom sărbători și apariția primului roman al Editurii Revistei TIMPUL, TROHAR – un roman după un vis adeverit al scriitorului Octavian Florescu. Evenimentul promite să fie unul antrenant, în care vor avea loc dezbateri interesante și, desigur, o sesiune de Q&A pentru curioși!

Noua revistă o puteți găsi în librăriile Cărturești, Librarium, Humanitas și Sedcomlibris din Iași și în cafenele partenere!

Publicat în ActualitateRecomandat0 recomandări

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *