ARTA LUMII – un nou proiect marca TVR 3

Începând de joi, 8 aprilie, pe pagina de Facebook TVR3, de la ora 14.00 se va desfășura prima ediție live online a proiectului „ARTA LUMII”.

„ARTA LUMII” este un concept dedicat tinerilor cu posibilități materiale reduse, dar cu rezultate excepționale în domeniile artistice, un concept de interviuri în care se va face cunoștință cu o serie de artiști inteligenți, talentați și mândri să reprezinte România la competiții și evenimente naționale și internaționale dedicate artelor frumoase.

Partenerul acestui proiect este Fundația Regală Margareta a României, prin intermediul programului „TINERE TALENTE”, un proiect național de burse dedicat promovării tinerilor talentați proveniți din familii modeste, ce au nevoie de sprijin financiar pentru a-și exprima talentul.

Prima invitată este LAURA GREACA – bursieră a Fundației Regale Margareta a României – o artistă cu un potențial unic, extreme de talentată.

Așadar, vă invităm în fiecare joi de la ora 14.00, pentru o jumătate de oră, pe pagina de Facebook a TVR3 să ne bucurăm împreună de aceste întâlniri.

Surse: https://www.facebook.com/fanTVR3/

https://www.facebook.com/valentinabaintan.

Publicat în ActualitateRecomandat0 recomandări

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *