Artă plastică de colecție în prima mare licitație a anului

Casa de Licitații Vikart propune pasionaților și colecționarilor de artă un eveniment inedit: o licitație care adună opere ale pictorilor autohtoni din perioade și curente distincte. Totodată, intenția organizatorilor este ca aceasta să constituie pentru participanți și o incursiune în arta plastică românească.

Încă de la înființarea sa, Casa de Licitații Vikart a adus în atenția publicului iubitor de frumos opere definitorii atât pentru secolul trecut, cât și pentru cel actual, dorindu-și să fie și o platformă de lansare pentru artiștii contemporani.

Așadar, vom regăsi în catalogul evenimentului un amestec distinct, format din pictori realiști din perioada interbelică (Octav Băncilă, Corneliu Baba), dar și contemporani, care reprezintă curentele moderne ori postmoderne ce deconstruiesc tiparul realității ori folosesc culori vibrante în acuarelele lor (Marilena Murariu, Felix Aftene). Sculpturile selectate, realizate atât în ceramică, cât și în bronz, înfățișează diferite siluete, unele de personalități, altele de personaje smulse parcă din istorie ori mitologie.

Evenimentul, programat marți, pe 23 februarie, va începe de la 18:30 și se va desfășura exclusiv online pentru a respecta normele sanitare impuse de pandemie. Expoziția operelor selectate poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 11 și 19, în perioada 9-22 februarie, în sediul Vikart, situat pe Strada Luigi Cazzavilan nr. 12, sector 1, București. Pentru participarea la licitație, doritorii pot contacta organizatorii la numerele de telefon afișate pe site-ul oficial https://vikart.ro/

Pentru consultarea catalogului, cei interesați pot accesa următorul link: https://vikart.ro/catalog-arta-plastica-de-colecie-in-prima-mare-licitaie-a-anului/

Publicat în Actualitate, Arte vizuale, Cultură, EvenimenteRecomandat0 recomandări

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *