Biletele și abonamentele la concertele Concursului Enescu sunt puse în vânzare

Concursul Internațional „George Enescu” a început luni, 19 aprilie 2021, procesul de vânzare a biletelor și a abonamentelor pentru vizionarea online a concertelor și recitalurilor extraordinare care vor fi organizate în cadrul fazei a doua a ediției din 2020 a Concursului, între 12 și 23 mai, la Ateneul Român din București.

La începutul lunii mai, în funcție de situația epidemiologică din București, urmează să fie luată decizia dacă și în ce condiții publicul va avea acces și în sala Ateneului.

TVR este coproducător ai Concursului „George Enescu” din perioada 12-23 mai. Evenimentele muzicale din cadrul Concursului vor putea fi urmărite la TVR 3.

Concursul Internațional „George Enescu” 2020 a derulat, în format digital, prima fază în cursul anului trecut, cu promisiunea de a aduce „Frumusețe în viață”. Rezultatele le puteți vedea accesând link-ul https://www.festivalenescu.ro/stiri/faza-online-3-castigatori-compozitie-8-semifinalisti-pian/.

Semifinalele vor consta în recitaluri ale concurenților din sonatele lui George Enescu și vor avea loc pe 13 mai – violoncel, 17 mai – vioară, 23 mai – pian. Accesul online al publicului la Semifinale va fi gratuit și va fi posibil pe site-ul www.festivalenescu.ro.

Pentru finale, concurenții selecționați vor susține un concert cu Orchestra Filarmonicii George Enescu, sub bagheta unor dirijori cunoscuți la nivel internațional – Nicolas Altstaedt, Wilson Hermanto și  John Axelrod.

Finalele vor avea loc pe 15 mai 2021 – violoncel, 19 mai 2021 – vioară și 23 mai 2021 – pian. Accesul publicului la vizionarea online a acestor concerte va fi pe bază de bilet sau de abonament plătit.

Programul complet al Concursului poate fi consultat accesând link-ul https://www.festivalenescu.ro/program/.

Prețurile de vânzare sunt următoarele:

  1. Abonament integral, care acoperă 9 evenimente (concertele finale de la vioară, violoncel și pian și cele șase recitaluri extraordinare ale artiștilor invitați) – 100 de lei;
  2. Bilet individual, pentru un singur concert (una dintre finalele la vioară, violoncel, sau pian) sau un recital extraordinar – 30 de lei.

Biletele sunt disponibile pentru achiziție astfel:

1. Prin intermediul platformei Eventim,  de pe website-ul festivalenescu.ro.

2. Direct de pe site-ul Eventim (https://www.eventim.ro/ro/artist/concurs-international-george-enescu-2021–online-2188/profile.html).

Concertele vor fi vizionate pe platforma Concursului Enescu (https://www.festivalenescu.ro/concurs-2020/), accesibilă din momentul începerii concertelor sau recitalurilor, timp de 12 ore de la desfășurarea lor, de pe un singur dispozitiv electronic, la alegere (computer, telefon, tabletă). Transmisiunile în direct pot fi accesate din secţiunea Program Concurs 2020/2021 (https://www.festivalenescu.ro/program/) sau din pagina fiecărui eveniment de pe site.

Surse: https://www.festivalenescu.ro/concurs-2020/, http://tvr3.tvr.ro/biletele-i-abonamentele-la-concertele-online-ale-concursului-enescu-2021_31868.html.

Publicat în Actualitate, EvenimenteRecomandat0 recomandări

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *