„Bogățiile Toamnei” la Blaj

„Bogățiile Toamnei” este unul dintre evenimentele care are loc la Blaj în fiecare an. Anul acesta a avut loc a douăzecea ediție a acestuia. Producătorii locali vin aici pentru a prezenta și pentru a pune la dispoziția cumpărătorului o gamă largă de produse agricole din propria grădină, lactate, produse apicole și nu numai. Pe lângă vânzarea acestora, gospodarii își organizează marfa astfel încât să atragă atenția cumpărătorului și să încânte privirile celorlalți prezenți. An de an, aceștia sunt premiați în funcție de hărnicia lor și de calitatea produselor prezentate.


La acest eveniment participă persoane din oraș și din zonele apropiate, intrarea fiind gratuită.

Spectacolul de anul acesta a adus pe scenă unsprezece interpreți de muzică populară printre care s-au numărat: Dinu Iancu Sălăjanu, Reta Rus, Alina Pinca, Ina Todoran, Leontina Fărcaș, Robert Târnăveanu, Roxana Reche, Nicolae Plută, Floricica Moga, Dorina Narița, Maria Filimon, alături de aceștia pe scenă a urcat și Ansamblul Folcloric „Augustin Bena” Alba, alături de dirijorul Alexandru Pal.

(Imagini preluate: https://www.facebook.com/gheorghevalentinrotarprimar/photos/a.3234270193294520/3234270496627823/?type=3 )

Publicat în Actualitate, ExpozițieRecomandat0 recomandări

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *