Salonul de muzică

Reluând tradiția recitalurilor desfășurate în foaierul Operei Naționale Române din Iași, Clasa de Operă a Universității Naționale de Arte „George Enescu” vă invită duminică, 20 iunie, începând cu ora 18:30, la Salonul de muzică. Colaborarea dintre cele două instituții culturale importante ale Iașului propune publicului un repertoriu divers și captivant, cu momente muzicale aparținând genului operetei efervescente și musicalului antrenant, cu muzică extrasă din repertoriul românesc și cel universal. Astfel, veți putea audia lucrări scrise de Andrew Lloyd Weber, de Sylvester Levay, dar și de George Grigoriu ori Viorel Doboș.

Musicaluri cunoscute precum Cats, Les Miserables sau The Phantom of the Opera vă vor încânta auzurile și vă vor bucura privirea. Poveștile de dragoste, magia muzicii, vocile tinere și frumoase ale studenților-cântăreți, prezența momentelor coregrafice, imaginația creativă și implicarea totală a întregii echipe se contopesc într-un spectacol inedit și dinamic, o bucurie pe care ne dorim să o împărtășim și să o trăim alături de publicul nostru drag, care ne-a lipsit atât de mult în această perioadă.

În concert vor interpreta Diana Claudia Bâlcu, Alexandra Magdalena, Dornianu Anastasia Voleanski, Eduard Benedic și vor fi acompaniați la pian de Raluca Ehupov și Laura Turtă-Timofte. Toată această reprezentanție deosebită a fost coordonată și organizată de Consuela Radu-Țaga (conducerea muzicală), Dumitriana Condurache (regia artistică) și de Dragoș Sabaiduc împreună cu Denis Matei (coregrafie).

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al Operei Naționale Române!

Publicat în Cultură, EvenimenteRecomandat0 recomandări

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *