Stagiunea Estivală a Teatrului Mic începe pe 14 august în Parcul Herăstrău

Teatrul Mic (T.M.) a anunțat programul primelor spectacole în aer liber, care se vor juca în luna august pe scena Teatrului de Vară din Parcul Herăstrău, în aceleași condiții de distanțare fizică menite să prevină răspândirea noului Coronavirus.

Stagiunea Estivală cuprinde mai multe spectacole care vor începe la ora 20:00: Până la sfârșitul lunii acesteia avem programate următoarele spectacole: 14 august – Apa vie, 15 și 29 august – Pensiune completă și 16 august – Angajat la doi patroni”, anunță reprezentanții T.M. Prețul unui bilet este de 25 lei, indiferent de categoria de vârstă.

Cele trei spectacole ale lunii august reprezintă un debut artistic inedit al trupei T.M., care s-a confruntat cu o lungă perioadă de așteptare. Apa vie, basmul contemporan al Fraților Grimm, regizat de Ștefan Lupu, va avea două reprezentații: una pe scena Teatrului de Vară Herăstrău, iar alta în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Bucureștii lui Caragiale, pe 22 august, ora 20:00, pe o scenă special amenajată în Parcul Cișmigiu.

Spectacolul de comedie Pensiune Completă se joacă în regia directorului Gelu Colceag, în zilele de 15 și 29 august, la aceeași oră.

Comedia Angajat la doi patroni, adaptare de Richard Bean după Slugă la doi stăpâni de Carlo Goldoni, va fi regizată de Vlad Corbeanu. Acest spectacol va avea o reprezentație și în cadrul Festivalului Bucureștii lui Caragiale, pe 12 septembrie, ora 20:00.

Biletele Stagiunii Estivale 2020 pot fi achiziționate de pe platforma www.bilet.ro, de la casa de bilete a Teatrului de Vară, în intervalul orar 17:00 – 20:00 (în zilele în care au loc spectacolele) sau din alte puncte menționate pe pagina oficială a Teatrului Mic (https://www.teatrulmic.ro/), secțiunea „Program”.

Foto copertă: Mihaela Tulea

Publicat în ActualitateRecomandat0 recomandări

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente viitoare