Termeni și condiții

Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului www.revistatimpul.ro

INTRODUCERE

Editura REVISTEI TIMPUL
Adresă: Str. Pantel, nr. 2, Iași
Nr. Inreg. J22/3464/2018
CUI 40308663
office@revistatimpul.ro
0332 802 536

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.revistatimpul.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

REVISTA TIMPUL, deține drepturi de autor și contracte încheiate cu terțele care vor apărea pe site în continuare. Nu aveți dreptul să redistribuiți și să salvați datele ce apar pe site sau orice altă metodă pentru a le folosi dumneavoastră în interesul de a le vinde.

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea REVISTA TIMPUL, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului www.revistatimpul.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de REVISTA TIMPUL. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea REVISTA TIMPUL.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor REVISTA TIMPUL. REVISTA TIMPUL nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, REVISTA TIMPUL nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la serviciile REVISTA TIMPUL, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.revistatimpul.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea REVISTA TIMPUL în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

REVISTA TIMPUL nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze REVISTA TIMPUL prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

Revista TIMPUL este un portal de cultură, în care orice utilizator se poate înregistra prin creearea unui cont și publica diferite informații, ba chiar și articole pentru Revista TIMPUL și Revistele Locale. Toate articolele trebuie aprobate de către redactorii Revistei TIMPUL sau de redactorii/coordonatorii revistelor locale.

Se vor acorda, prin folosirea contului personal, credite pentru realizarea articolului, iar acesta poate fi distribuit oriunde.

INFORMAŢII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon, adresă de e-mail), modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile REVISTA TIMPUL, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

În Revista TIMPUL – Portal de Cultură se pot realiza profile ale utilizatorilor prin care să vă expuneți ce informații doriți și a vă promova ce scrieți. Toate informațiile pe care le furnizați public, vor fi publice. Există diverse setări pentru a vă ascunde informațiile pe care nu le doriți să le afișați public în secțiunea contului sau puteți opta să nu completați acele informații.

Nu folosim informațiile pentru a genera reclame personalizate sau pentru a vă urmări activitatea pe site-ul nostru. Informațiile pe care le doriți să fie ascunse, vor fi ascunse și prezente doar dumneavoastră.  

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de REVISTA TIMPUL utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

REVISTA TIMPUL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.revistatimpul.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către REVISTA TIMPUL în vederea soluţionarea de către REVISTA TIMPUL a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site sau folosirea ticketelor de support); alte activităţi întreprinse de REVISTA TIMPUL şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

REVISTA TIMPUL va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.

DONAȚII

În cadrul acestui website folosim pluginul de donații EuPlatesc pentru a permite utilizatorilor să doneze pentru susținerea acestui proiect – Revista Timpul Portal de Cultură.