FEMEI DE MILIOANE

Comunitate pentru dezvoltarea leadershipului femeilor

Vă spunem bine aţi venit în acest spaţiu-timp interactiv al „FEMEILOR DE MILIOANE”, comunitatea femeilor care fac o diferenţă în viaţa lor şi în mediul în care trăiesc prin plusvaloarea pe care o generează şi aleg, astfel, să iasă din masa MILIOANELOR DE FEMEI numărate în statistici negative la capitolul sărăcie, ignoranţă, analfabetism, hărţuire, violenţă în cuplu, monoparentalitate, maternitate precoce, subreprezentare în roluri de conducere etc.

Prin ceea ce sunt şi prin ceea ce creează, FEMEILE DE MILIOANE ies din paradigma „femeii obiect”, a „femeii victimă”, a „femeii invizibile” şi devin subiect al vieţii lor, asumând condiţia de lideri.

Prin articole, interviuri şi workshopuri online şi offline vă invităm să descoperim şi să construim împreună puterea şi frumuseţea leadershipului feminin, acea conştiinţă de sine ce se dezvoltă într-un spaţiu eliberat de hărţi mentale (auto)limitative şi stereotipul modelului masculin de succes, pentru a se angaja într-un proces de transformare personală prin accesarea puterii interioare şi exprimarea contribuţiei în lume.

Vom aduce în atenţie teme mai vechi şi mai noi despre: capitalul de (ne)încredere al femeilor; „plafonul de sticlă”; (in)egalităţile (in)vizibile; timpul femeilor; sindromul impostorului; modele culturale şi stereotipuri de gen; „albina matcă” şi solidaritatea femeilor; cum să-ţi faci auzită propria voce; cum să „eşuezi cu succes”; valori feminine în leadership etc.

Vom merge pe teren pentru a asculta şi culege poveştile unor femei de diferite vârste, profesii şi generaţii pentru a evidenţia povestea lor ca fapt istoric (microsocialul ca revelator pentru macrosocial).

Ne vom întâlni cu femei între 15 şi 90 de ani, astfel încât să putem surprinde diversitatea tipurilor de tranziţii şi identităţi multiple configurate pe parcursul vieţii, derulate în intervalul celor 40 de ani de comunism, respectiv 30 de ani de tranziţie post-comunistă.

Procesul de lucru pune în valoare puterea povestirilor (The Power of Story for Change), transformând experienţele de viaţă în resurse de inspiraţie şi creştere personală cu impact la nivel de comunitate şi generaţii.

Vă invităm să participaţi activ la o călătorie despre contribuţie şi impact, despre pasiune şi valori, despre autenticitate, feminitate şi masculinitate, prezenţă şi smerenie ca dimensiuni ale unui leadership înţelept, ce aduce mai multă bucurie şi frumuseţe în viaţa de zi cu zi.

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *