DB-GDL anunță o a treia grevă a transportului feroviar

Călătorii dependenți de traficul feroviar vor avea de suportat, pentru a treia oară, consecințele divergențelor dintre GDL (Gewerkschaft Deutscher Lokomotivführer – Sindicatul Mecanicilor de Locomotivă din Germania) și concernul Deutsche Bahn. Începând de joi, 02-09-2021, orele 2:00, și până marți 07-09-2021, la ora 2:00, mersul trenurilor destinate transportului de persoane va fi din nou întrerupt parțial sau total pe unele rute din Germania. Vor fi deservite doar rutele care leagă nodurile principale, deosebit de frecventate, conexiunile cu aeroporturile și parțial legăturile locale și regionale. În total vor circula aproximativ 40 la sută din trenurile prevăzute în programul normal.

Călătorii sunt sfătuiți să verifice în prealabil dacă trenurile pentru care au bilete rezervate din timp circulă la data călătoriei planificate. Deutsche Bahn apelează, în același timp, la pasageri, cu rugămintea să călătorească la o dată anterioară sau mai târzie, dacă acest lucru este posibil și garantează că va prelungi perioada de valabilitate a biletelor, va returna costul lor sau chiar va despăgubi persoanele care au avut bilete în această perioadă, inclusiv pentru trenuri care au circulat conform planului. De asemenea, călătoriile din timpul grevei pot fi reprogramate, în mod flexibil, până la data de 17 septembrie.

Informații cu privire la mersul trenurilor pe perioada grevei puteți obține accesând site-ul: www.bahn.de/reiseauskunft, app-ul DB Navigator sau linia telefonică gratuită 08000 996633.

*sursa fotografiei S. Hermann & F. Richter din Pixabay

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *