Freddie, always Mercury

Cine vrea să trăiască pentru eternitate? Sau poate cineva vrea să evadeze, să își întoarcă dragostea înapoi care nu-l va mai face să sufere? Cine sunt campionii și de ce la Radio se aude cel mai bine? Și să nu dea Dumnezeu să încurcați Rapsodiile! În următoarele clipe, Freddie ne va răspunde cu drag…

Queen și vocea inconfundabilului Freddie Mercury se aud acum în timp ce scriu aceste rânduri.

Peter Freestone îl va cunoaște pe Freddie în 1977, iar 2 ani mai târziu viața lui se va schimba pentru totdeauna, pentru că va începe să lucreze cu cei din Queen, și de la un simplu garderobier ajunge să aibă grijă de el până la trecerea în lumea celor drepți, asistentul care i-a fost martorul vieții lui.

Cine este Freddie și de ce aș vrea să îl cunoașteți din alt punct de vedere, să vedeți prin ochii lui Peter – cine era deținătorul vocii care cânta în cele 4 octave?! M-am îndrăgostit de Freddie pentru vocea lui, l-am iubit pentru ambiție și personalitate, pentru că a reușit să încurajeze milioane de oameni, să influențeze destine, să șteargă stereotipuri și să facă să vibreze cât mai multe inimi împrejurul lui!

Biografia intimă a lui Freddie este conținutul momentelor în care idolul nostru este imortalizat încă o dată, prin umanitatea și sinceritatea sa. Cortinele au fost lăsate jos, scandalurile stau după ușă, am rămas să citim despre omul care dorea chiloți curați la fiecare concert, omul care dincolo de faimă și bani, era în căutarea unui singur sentiment, dragostea adevărată, cântărețul care a vrut să împartă lumii doar putere și încredere.

Când devine omul cu adevărat fericit? Doar atunci când este acceptat așa cum e și iubit necondiționat. Asta i-a oferit publicului, câți ani ne-a fost alături, și încă este, Freddie ne vorbește direct prin cartea lui Peter.

Eu, eu am înghițit noduri, multe.

Lecturi memorabile vă doresc!

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *