Sergiu Urma și Povestea Sa!

„Povestea Poveștilor (pentru cititorii adulți americani)” Sergiu V Urma

Care este cea mai bună conversație pe care o poți avea? Cea cu un om deștept, erudit. Aș merge mai departe, iar dacă îți mai și vorbește ca un prieten, poți considera că ești un Norocos/oasă!

Cartea pe care am citit-o este ca o oază de gânduri evidente, dar de care toți fug pentru că se tem de political correctness! Un buzunar plin cu idei amestecate din 2 culturi total diferite, cea americană și cea română. Idei, fresce, glume, unele atât de negre, încât și cel mai bronzat afro-american ar fuma nervos într-un colț.

Chișinău, Centru

Glume intelectuale, dialoguri cu ale mele gânduri, nimic furat, dar de peste tot adunat! Când te împotmolești în etică și zâmbet fals, scoți cartea lui Sergiu Urmă și dai palme, și ție și lor! O carte de suflet care are ce spune, un comentariu pentru multe evenimente, pentru poveștile în care am crescut, pentru generațiile care par pierdute, atenție! Par.

În acest monolog-dialog am cunoscut un om care s-a transformat de-a lungul anilor, știe să citească printre rânduri, este genial în exprimarea sonoră a înjurăturilor și reușește să păstreze o delicatețe adorată de editori.

Am chicotit cu plăcere, am luat notițe și vă îndemn să nu citiți doar cărți care dor sau cărți dulci, asta e acră și amară de te iau fiorii, o revigorare intelectuală pentru cei care vor să lase masca la o parte!

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *