Dacă dragoste nu e, nimic nu e

Suntem în luna dragostei, când spiritul sărbătorilor ne transpun într-o altă lume, plină de iubire si armonie sufletească.

– Ce este iubirea?

– Iubirea este cel mai nobil sentiment trăit de oameni. Cel mai frumos sentiment simțit vreodată a fost, este și va fi iubirea – cea mai frumoasă și melodioasă parte a vieții.

– Am putea trăi fără dragoste?

– Bineînțeles, dar se trăiește urât și în culori gri. Toți oamenii își doresc iubire. Oamenii visează la iubirea unui partener, care să îi înțeleagă și să îi accepte așa cum sunt.

– Modifică dragostea felul nostru de a gândi?

– S-a demonstrat că dragostea chiar modifică felul de a gândi. Dragostea este oarbă. Iubiții își idealizează frecvent partenerul, magnificând virtuțile lor și explicându-și atracția proprie.

– Cum știm că suntem îndrăgostiți?

– Te gândești și vorbești despre celălalt constant. Serviciul, hobby-urile, familia, prietenii trec pe locul doi în fața noului partener.

Ești dependent de comunicare, așteptând mereu următorul său telefon sau sms. Faceți planuri pentru voi doi. Vreți să fiți mereu împreună. Nu găsești nicio greșeală. Partenerul tău pare perfect prin aburii dragostei. Conversațiile voastre nu contenesc niciodată pentru că aveți atât de multe în comun.

– Ce aspecte contează cel mai mult intr-o relație de dragoste ?

– Inteligența și bunătatea contează foarte mult în procesul de a iubi, iar atractivitatea nu este legată de aceste lucruri. Inteligența este un aspect important în viață, dar bunătatea este indicătorul cel mai puternic pentru o relație de lungă durată.

– Dacă dragostea ar avea gust, miros și culooare, care ar fi acestea?

– Dragostea e dulce si uneori amăruie de la surplusul de zaharoză, miroase a scorțișoară și petale de trandafiri….și sigur poartă o culoare roșie aprinsă.

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *