Festivitate de ieșire la pensie la Școala Gimnazială Valea Seacă, structura Conțești

La Școala Gimnazială Valea -Seacă a devenit o tradiție celebrarea ieșirii la pensie a cadrelor didactice care au activat ani la rând în această școală, în semn de apreciere și respect pentru întreaga carieră desfășurată în slujba școlii.

Dacă în urmă cu trei ani, a avut loc ieșirea la pensie a domnului profesor de matematică, Ilarie Ciotârlă, iată că a sosit clipa în care și doamna învățătoare, Dorina Costan, atinge vârsta pensionării, după 43 de ani de activitate petrecuți în mijlocul elevilor de la școala din satul Conțești.

Colegii i -au pregătit o serie de surprize, au încântat -o și au emoționat -o cu mesaje frumoase transmise de la foștii elevi, mai mult, două dintre fostele eleve i -au devenit colege în aceeași școală.

La eveniment au participat și alte cadre didactice pensionare, florile fiind înmânate chiar de domnul Galbenu, fostul director, din generația doamnei.

Felicitări pentru întreaga carieră didactică ! Vă dorim sănătate, bucurie, împlinire și mulți ani frumoși de pensie, alături de cei dragi !

Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a școlii, unde, în urma postării evenimentului, doamna Costan a primit zeci de mesaje de apreciere, de la toți cei care au cunoscut -o, dovadă că a fost un cadru didactic iubit atât de elevi, cât și de părinții din sat.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1352155245168401&id=100011218142408

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *