Scoala din comuna Miroslovești – un model de școală în vreme de pandemie

Școala Gimnazială Miroslovești a primit, zilele acestea, vizita echipei TVR Iași, care a rămas impresionată de faptul că școala are în dotare tehnologia necesară desfășurării activității online, ba mai mult,, ar putea concura cu cele mai bune instituții din marile orașe,, declară reporterul TVR, Iași.

Acest lucru a fost posibil datorită faptului că există o colaborare fructuoasă între autoritățile locale (care au ales să investească în educație) și domnul Pintilie Daniel, noul director al școlii din comuna Miroslovești, care a ocupat această funcție, în acest an școlar. Se pare că, așa cum spun părinții elevilor , ,, domnul director este omul potrivit la locul potrivit,, deoarece este ingenios și implicat în viața școlii, având norocul să lucreze cu o echipă de dascăli profesioniști, dornici de afirmare, responsabili și dedicați. Deși recunoaște că îi lipsesc orele față în față cu elevii, domnul director este încrezător în ceea ce privește învățământul online și speră ca aceste două tipuri de învățare, sa poată fi combinate. De asemenea, domnul director este implicat și în alte proiecte educationale despre care, cu siguranță, ne va vorbi cu o altă ocazie.

Menționăm că Școala Gimnazială din Miroslovești a fost renovată și modernizată, de curând, în timp ce la conducere era domnul Hogaș Gelu, fostul director al școlii, care după o activitate bogată și frumoasă în învățământ a decis să se retragă din funcție, însă menține cu noul director o atmosferă de colaborare, alături de cadrele didactice din școală.

Felicitări atât fostului, cât și noului director, precum si autorităților locale, pentru realizări, inițiative și implicare și le dorim mult succes în proiectele viitoare!

Sursa TVR Iasi

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158073040099125&id=123881724124

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *