Știrile din literaturăCercetări în cazul bărbatului ucis cu sapa de un consătean

       Destin tragic pentru Ion P., un bărbat din satul Pripas. Acesta a fost găsit fără suflare în curtea unui amic cu urme clare de agresiune, în special în zona capului.

În urma cercetărilor s-a descoperit că autorul odioasei crime este nimeni altul decât cel în curtea căruia a fost găsită victima, acesta recunoscând fapta sa în fața anchetatorilor. Motivul invocat de acesta a fost gelozia, George B. surprinzandu-l pe Ion P. în curte în timp ce încerca să se furișeze la nevasta agresorului, profitând de lipsa acestuia de acasă. 

Obiectul crimei a fost identificat ca fiind o sapă, cu care agresorul i-a aplicat victimei trei lovituri, una dintre ele, cea care a cauzat decesul, fiind în zona capului.

Vecinii povestesc că în ultima vreme cei doi deveniseră prieteni din ce în ce mai buni, întâlnindu-se la casa criminalului în mai multe seri.

Cercetătorii exclud varianta unei încăierări în urma consumului de băuturi alcoolice, întrucât doar victima prezenta urme de alcool în sânge. Mai mult, nu este exclusă varianta unei curse întinse de cetățeanul George B. Unele dintre persoanele anchetate sunt de părere că acesta știa de relația dintre soția sa și prietenul său și l-a păcălit pe acesta în legătură cu plecarea la pădure, așteptându-l acasă.

George P. a fost arestat preventiv pentru omor cu premeditare, urmând să fie judecat. 

Pentru mai multe informații despre acest caz trimisul nostru special în zonă, Liviu Rebreanu, vă stă la dispoziție. 

Dacă ați citit deja relatarea corespondentului nostru Liviu Rebreanu, vă aștept cu câteva păreri în secțiunea de comentarii și, de asemena, să îi ajutați pe cei care nu au citit-o încă cu titlul. 

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *